user - SEO, SEM blog

Keresőoptimalizlás, SEO, user experience, Open Laszlo

The Lord of the Links

2007.01.03. 13:33 user

Ez most egy viszonylag szedett vedett post lesz, és rövid.

Először is köszönöm Konradnak, hogy kitette a blogom linkjét az oldalára, olyannyira, hogy még írt is róla néhány gondolatot. Ehhez kapcsolódik az észrevételem, ami nagyon jó jel mindenki számára, aki most ismerkedik az SEO témakörrel. Azzal, hogy egy ismert oldalra kikerült a blogom linkje, nem csak a forgalom nőtt meg, de megjelentek az első kommentek is. Mi ebből a tanulság? Az ő bejáratott blogjának olvasói bíztak az értékítéletében, vagyis relevánsnak tartották az én oldalam is, így kattintottak. Ez így működik a valóságban is (a blog.hu-t valami szürreális párhuzamos dimenzióként kezelve ezúttal).

A feladat adott: Releváns oldalakról (ahol PR >= 5) oldalunkra mutató linkeket szerezni!

Ehhez álljon itt egy kis adalék Aaron Wall és Andy Hagans tollából.

Ja, és egy személyes jellegű megjegyzés a végére. Jelezték felém nagyon udvariasan, hogy a kevesebb néha több, főleg ha káromkodásról van szó. Figyelni fogok rá, köszi.

2 komment

Címkék: link building konrad

A bejegyzés trackback címe:

https://user.blog.hu/api/trackback/id/tr9925692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoy_WW 2007.01.03. 19:21:26

Káromkodó meaculpához:
Kis egészséges bazmegolással nekem sokkal jobban eladhatók az efféle tartalmak. Biztos a saját mocskos szájam miatt. Keep the balance én azt mondom.

Magához a tartalomhoz:
Grats: teljesen tetszik ez a "how to seo in two easy steps in a nutshell". Összeszedettnek, és alapokról építkezőnek tűnik, nekem, laikusnak.
Több ilyen kéne.

Megy RSS-be
Cső

user 2007.01.03. 20:31:21

Köszönöm, igyekszem így tovább!
süti beállítások módosítása