user - SEO, SEM blog

Keresőoptimalizlás, SEO, user experience, Open Laszlo

A legegyszerűbb SEO módszer

2007.08.21. 23:39 user

Sokan sokféle módon írnak és gondolkoznak a SEO-ról, mint eszközről, üzletről, varázslatról, csalásról stb. A legjobb bizonyíték, és egyben legegyszerűbben használható, ugyanakkor hatékony eszköz már egy jó ideje mindenki rendelkezésére áll. Ez pedig a blog maga.

És nem, nem csak a szomszéd Rozi indít blogot, hogy elmondja hogyan lett emo. Egyre több cég indít blog alapú honlapot, és ha ügyesen csinálják, az sem feltétlenül derül ki az avatatlan szem számára, hogy blog alapú a cucc.

Gondoljuk csak végig. Bejegyzés címek h1 tag-ben, ráadásul linkek. Szinte korlátlan linkelési lehetőség, és linkgyűjtési lehetőség. Egyértelmű relevancia. Önmagát gerjesztő látogatottság, ami további linkeket eredményez.

Innentől kezdve el lehet szakadni a Google és egyéb keresők korlátaitól is, ha akarunk, de akaratlanul is megfelelünk nekik.

Címkék. Egyenként linkelő kulcsszavak, amiket a meta tag-gel ellentétben igenis számításba vesznek a kereső motorok.

Egyszerű, áttekinthető struktúra. Ez nem SEO, hanem usability szempontból fontos.

Kérdem én, mi kellhet még?

Hát értelmes, emészthető, érdekes tartalom, és az, hogy mások blogját se szemeteld tele. Ne légy tufa. Légy ember, használd az eszed!

Csak írnod kell, és megtalálnak, ha akarod, ha nem.

Fasza!

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 keresőoptimalizálás link kulcsszó

A bejegyzés trackback címe:

https://user.blog.hu/api/trackback/id/tr43145619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása