user - SEO, SEM blog

Keresőoptimalizlás, SEO, user experience, Open Laszlo

Az én RSS takarmányom

2007.04.03. 16:27 user

Még mindig röhögök. A cím a következő napokban értelmet fog nyerni ígérem. Arról van szó, hogy megkeresték a céget ahol dolgozom, hogy írjunk egy elemzést egy önmagát Közösségi portálként felcímkéző oldalról. Ezt bevallom én el is követtem, és ha minden igaz holnap látható lesz a kreativ.hu-n, azon belül az Intern/Weboldal menüpont alatt. Ha már lesz pontos URL, akkor majd updatelem a postot.

Mindössze 1000 karakternyi teret engedtek a gonoszságnak, de mivel ott nem kizárólag magamat képviselem a leírtakkal, így megfelelően moderált szövegezést várjatok, de semmiképp sem képmutatót. Ha ott megjelent a rövid verzió, akkor valószínűleg ide felrakom a vágatlan, ám hasonlóan visszafogott verziót. Már ha érdekel valakit...

4 komment

Címkék: weboldal elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://user.blog.hu/api/trackback/id/tr3754197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoyWW 2007.04.04. 01:17:47

Vannak elképzeléseim. Valaki fantasztikusan fordította az RSS feed-et... :D
Más efféle forradalmi nyelvújítmányok lesznek benne?

(És a cikkben télleg egy picike fanyar irónia sem?)

user 2007.04.04. 08:46:25

Igen, jó az elképzelésed. A kreativ.hu-s cikkben nem lesz igazán irónia. Nincs gyakorlatom még ilyen jellegű publikus cikkek írásában, és mivel a cégünk nevében is írtam, nem eshettem túlzásba még véletlenül sem. Innen az inkább túlzott, de indokolt óvatosság.
Amit ide fogok kitenni (valószínűleg), az egy picit könnyedebb lesz, de nem a fikázás az elsődleges cél.

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.04.10. 21:12:35

Érdekel, hogyne érdekelne! Szívesen merítek mindig ötleteket nyelvújítási remekekből, gondolom nem újdonság hogy az általam hazsnált "nyelvezet" is meglehetősen eklektikus. :)

thynky 2007.07.11. 21:21:21

EASTER EGG! gyengébbek kedvéért!
süti beállítások módosítása