user - SEO, SEM blog

Keresőoptimalizlás, SEO, user experience, Open Laszlo

Good shit vs bullshit

2008.04.28. 13:47 user

Azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot, hogy minden vállalkozás úgy próbál írni magáról a neten, azt próbálja elhitetni a potenciális vásárlóival, hogy ő jobb, ő más, mint a többi.

Kíváncsi lennék, hogy ha megkérdeznénk egyenként ilyen cégeket, hogy ők miért mások, miért jobbak mint a többi, akkor milyen válaszok születnének.

Ha 100-ból 68 cég ugyanazért más mint a többi, akkor valójában mások-e? Mi adja az igazi versenyelőnyt ma? Melyik válasz győzi meg a kedves olvasót?

Ha van kedvetek egy ilyenbe belevágni, vagy legalább szavazgatni, akkor jelezzétek, és megpróbálhatunk valami ilyesmit. Aztán győzzön a jobbik ;-)

user.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://user.blog.hu/api/trackback/id/tr17445377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hatékony Blog Titkai · http://mindenvallalkozasnak.hu/hatekony-blog/ 2008.05.31. 17:51:35

Én kiváncsi lennék az eredményekre :) Mindenki másnak SZERETNE látszani... de sokszor csak a terméket állítják más fénybe a szolgáltatás pedig ugyanolyan marad :)

Test it! ;)

HGyöngyi · http://blog.ladyuser.eu 2008.06.12. 16:12:30

Mivel a vásárló - nagy átlagban - nem tervezi meg hosszasan a vásárlását, nem végez termékteszteket, legfeljebb a családját, barátait kérdezi meg, ha egy cég azt hiteti el vele, hogy még a gondolatát is kitalálja, hogy ő, mint X Úr egyetlen és fontos a számára, könnyen lemerítheti a bakkártyáját.

No ha mindezt fülbesúgós 'csak neked, pult alól, szupertitkos' attitűddel tálalja egy cég, akkor a hitelkártya is előkerül. :-)

Ha ügyes a marketingjük, úgy képesek zsigerre hatni, hogy bevallom néha nekem is a hajamnál fogva kell magam visszahúzni a pénzköltéstől.

Hogy teszteljünk?

user 2008.06.14. 11:35:33

Nem tudom, hogy lehet-e objektíven tesztelni, szerintem nem. Max ha találok ilyen dolgokat (időhiány RuleZ), akkor szerény magánvélemények alapján értékelgetünk.

fiukapresszobol · http://fiukapresszobol.blog.hu 2008.06.18. 16:36:46

A UPC ügyfélszolgálatánál nem válaszoltak, kérlek SEGÍTSETEK!!

Most tanuljuk az internetet és kellene tudnunk, hogy hol lehet keresőrobotot venni, vagy legalább egy keresőmotort beköttetni. És hogy mennyibe kerül! Fontos lenne.

Köszi előre is.

Ölelünk mindenkit:

Fiúk a presszóból
fiukapresszobol.blog.hu
süti beállítások módosítása